1. صفحه اصلی
  2. /
  3. اخبار
  4. /
  5. اهدای پانسمان‌های پیشرفته نانوفیبری...

اهدای پانسمان‌های پیشرفته نانوفیبری (تداپان) به ستاد اربعین

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر عادله قلی‌پور کنعانی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نانوساختار کنعان که در مرکز رشد واحد علوم و تحقیقات مستقر است، با اعلام این خبر گفت: اهدای ۱۰۰ عدد پانسمان پیشرفته نانوفیبری با نام تداپان به ارزش ۳۸۰ میلیون ریال، در راستای مسئولیت اجتماعی و کمک به کاروان‌های پیاده‌روی اربعین، صورت گرفته است.
وی افزود: شرکت دانش بنیان نانوساختار کنعان، هر ساله و در راستای حمایت از افرادی که در پیاده‌روی اربعین حضور دارند، در کنار سایر ارگان‌ها، توانسته است خدماتی حتی در مقیاس کوچک، ارائه کند.
دکتر قلی‌پور گفت: شرکت دانش بنیان نانوساختار کنعان از سوی مرکز رشد واحد علوم و تحقیقات معرفی شد و با هماهنگی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، موفق به ارائه این خدمات به زائرین اربعین شد.

مشاوره و درخواست همکاری با سرای نو آوری

تلفن تماس :